Είναι όλα τα παραμυθάκια τα ίδια;

Όχι! Το κάθε παραμυθάκι είναι διαφορετικό αφού φτιάχνεται με βάση το όνομα του κάθε παιδιού. Κάθε ένα από τα παραμυθάκια μας είναι μοναδικό. Έχει προσωποποιημένο τίτλο στο εξώφυλλο και προσωποποιημένη ιστορία στο εσωτερικό. Η ιστορία αφορά ένα παιδάκι το οποίο έχει χάσει το όνομά του και το οποίο μαζί με τον αγαπημένο του φίλο Λούμπα βρίσκεται σε μια μαγική περιπέτεια στην οποία συναντά πολλούς φανταστικούς ήρωες που τον βοηθούν να βρει το όνομά του. Αν π.χ το παιδάκι το λένε Μαρία, στην περιπέτεια του θα συναντήσει έναν Μάγο που θα της δώσει το Μ, έναν Αρειανό που θα της δώσει το Α, έναν Ρινόκερο που θα της δώσει το Ρ κλπ.

Μπορώ να ενσωματώσω μια αφιέρωση/ ευχή για το παιδάκι; Υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτή την υπηρεσία;

Φυσικά και μπορείτε να ενσωματώσετε μια αφιέρωση στην οποία μάλιστα, αν επιθυμείτε μπορείτε να συμπεριλάβετε και μια φώτο του παιδιού. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τι συμβαίνει όταν το παραμύθι που έχω παραλάβει έχει λάθη;

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο  info@paramithonomata.com και να μας αναφέρετε τι συνέβη.  Εγγυόμαστε όμως πως σύντομα θα λάβετε την σωστή έκδοση του παραμυθιού σας! Μην ξεχνάτε να συμπληρώνετε τα στοιχεία με προσοχή για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα λάθους. 

Επιστροφές χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων θα γίνονται αν και εφόσον το προϊόν που σας αποστείλαμε δεν συνάδουν με τα στοιχεία που μας δώσατε αρχικά.

Αποστολή παραμυθιού

Η αποστολή του παραμυθιού μας τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα θα γίνεται με την υπηρεσία κούριερ (ΑΚΗΣ ΕΞΠΡΕΣ). Όταν το παραμυθάκι σας είναι έτοιμο θα επικοινωνήσουν μαζί σας από το κοντινότερο κατάστημα Άκης Εξπρές για να παραλάβετε από εκεί το παραμυθάκι σας.​

Το παραμυθάκι αποστέλλεται μόνο σε Κύπρο και Ελλάδα;

Το παραμυθάκι μας μπορεί να σταλεί σε όλο τον κόσμο. Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι για μια χώρα εκτός της Ελλάδας ή της Κύπρου, θα πρέπει να γίνει προπληρωμή είτε μέσω της υπηρεσίας PAYPAL είτε με τραπεζική μεταφορά και η αποστολή θα γίνεται μέσω συστημένης αλληλογραφίας (Κυπριακά Ταχυδρομεία). Δυστυχώς η υπηρεσία κούριερ/αντικαταβολής ισχύει μόνο για Ελλάδα και Κύπρο.