Γνωρίστε την ομάδα μας! 

https://paramithonomata.com/wp-content/uploads/2018/12/image00001-600x800.jpeg
https://paramithonomata.com/wp-content/uploads/2018/12/image00003-600x800.jpeg

Η Αγάθη Προδρόμου γεννήθηκε στη Λεμεσό. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον κλάδο της Φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Leeds και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στον κλάδο της Εκπαίδευσης όσο και στη Μηχανική Περιβάλλοντος. Από το 2013 διδάσκει Φυσική σε σχολεία της Μεγάλης Βρετανίας κάτι το οποίο λατρεύει ενώ παράλληλα ακολουθεί διδακτορικές σπουδές στον τομέα της Εκπαίδευσης. Με τον ερχομό του γιου της Κυριάκου, θέλησε να του χαρίσει την ευκαιρία-και σε κάθε παιδί- να ανακαλύψει τη μοναδικότητα του ονόματός του μέσα από φανταστικές περιπέτειες!

Η Μαρία Καλλούσια γεννήθηκε στην όμορφη Λεμεσό αλλά δηλώνει πρόσφυγας, αφού κατάγεται από τον Άγιο Σέργιο Αμμοχώστου. Αποφοίτησε με άριστα από το τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και στη συνέχεια απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με θέμα «Νέες Τεχνολογίες Μάθησης και Επικοινωνίας». Λατρεύει τα παιδιά, τον αυθεντικό και αυθόρμητο τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν. Εύχεται το παραμύθι της, να τα οδηγήσει σε ένα κόσμο μαγικό ...

Ο Γεώργιος Βάλβης γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες σε εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών και στην συνέχεια σπούδασε Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο. Το έμφυτο ταλέντο του, οι γνώσεις του και η εμπειρία του μέχρι σήμερα πάνω στο σχέδιο, στο σκίτσο και στις ιστορίες παραμυθιών και κόμικς, σε συνδυασμό με την αγάπη που τρέφει ο ίδιος για τα παιδιά, ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, με την εικονογράφηση παραμυθιών και σκίτσων. Όπως ο ίδιος κάποτε είχε πει: "Κάθε παραμύθι είναι μοναδικό και εξάπτει την φαντασία". Εύχεται λοιπόν τα παιδιά να αγαπήσουν και αυτά τα παραμύθια όπως τα αγάπησε ο ίδιος.